Mustafa Cengiz'den uyarı: Grosskreutz gibi olmasın!

Monaco'da gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde oldukça dengeli bir gruba düşen Galatasaray'da gündemin ilk maddesi kuşkusuz forvet transferi.. Grup kuraları nedeniyle Fransa'da bulunan başkan Mustafa Cengiz transferin son gününde yaşanması muhtemel bir "evrak krizi" nedeniyle kulüp yetkililerini uyardığı iddia ediliyor.

Habertürk'ün haberine göre; transferin bitimine saatler kala yeni isimleri kadrosuna katmak için yoğun uğraş veren Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz’in, kulübün profesyonellerine uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan Kevin Grosskreutz transferinde belgelerin yetişmemesi nedeniyle oluşan sıkıntıyı hatırlatan başkanın, Dursun Özbek yönetimiyle aynı duruma düşmemek için titiz ve dikkatli davrandığı kaydedildi. Transferi bitebilecek oyuncular için şimdiden prosedürü tamamlayacak belgelerin önceden hazırlanmasını isteyen başkan Cengiz’in, sistemsel olarak herhangi bir sıkıntı yaşanmasını istemediği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0