Ndiaye'de gecikmenin sebebi belli oldu!

Ndiaye transferinin gecikme sebebi belli oldu. Badou Ndiaye transferinde 900 bin Euro'nun kime gideceği anlaşmazlık konusu oldu.

Milliyet'in haberine göre; Championship'e düştüğü için Ndiaye'nin sözleşmesindeki özel maddeye göre ücretinde yüzde 30 indirime giden İngiliz kulübünün, Senegalli futbolcunun Galatasaray'dan alacağı yıllık ücreti göz önünde bulundurarak haksız kazancın önüne geçmek istediği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takıma gelmesi halinde 3 milyon Euro alacak olan Ndiaye, kulübünde kalsa bu sene 2.1 milyon Euro'ya oynayacaktı. İngilizler, bu sezon 2.1 milyon Euro'ya inecek ücretinin üzerindeki ödemenin kendilerine yapılmasını istedi.

Galatasaray ise orta yolu bularak sorunu çözmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılıların masaya getirdiği son formüle göre Ndiaye'ye 2.5 milyon euro verilecek, üstü (500 bin euro) ise Stoke City'nin hesabına yatırılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0