Sinan Gümüş'e zamlı sözleşme!

Teknik direktör Fatih Terim'in çalışmaları doğrultusunda kadrosunu gençleştirmek isteyen Galatasaray iç transferde de harekete geçmek üzere.. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş ile bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Sarı-Kırmızılı idareciler, genç oyuncunun sözleşmesini 5 yıl daha uzatmayı planlıyor. Geçen sezon başında sözleşmesinin iyileştirilmemesi nedeniyle takımdan ayrılmayı düşünen Sinan Gümüş'e ciddi oranda zam yapılacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, bir süredir planlar arasında yer alan Sinan Gümüş’le yeni sözleşme konusunda adım atmaya hazırlanıyor. Sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan 24 yaşındaki forvete zamlı kontrat önerilmesi düşünülüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte performansı yükselişe geçen ve attığı kritik gollerle şampiyonlukta pay sahibi olan Sinan Gümüş mevcut sözleşmesi gereğince Galatasaray’dan 650bin Euro kazanırken, yetenekli oyuncuya 5 yıllık yeni sözleşmesinde yıllık 1.5 milyon Euro teklif edilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0