Vasilis Tempelis: Olympiakas şartları zorlayacaktır.

Galatasaray’da transfer döneminin son günleri hareketli geçiyor. Takımdan ayrılması beklenen Feghouli’nin Olympiakos süreci ve forvet bölgesi için gündeme gelen Mitroglou hakkında Yunan gazeteci Vasilis Tempelis, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Olympiakaso'un Feghouli için şartları zorlayacağını belirten Vasilis Tempelis'in açıklamaları şu şekilde..

OLYMPİAKOS ŞARTLARI ZORLAYACAKTIR
Olympiakos şu an Yaya Toure transferine odaklandı. Bu transfer tamamlanmak üzere ve gerçekten Feghouli ile ilgileniyorlar. Benim kişisel fikrim Olympiakos için çok iyi bir alternatif Feghouli ve şartları zorlayacaktır. Henüz Yaya Toure işinin bitmemesi önemli. 

MİTROĞLOU YUNANİSTAN'A YAKIN BİR YERDE OYNAMAK İSTİYOR
Yunanistan’ın en iyi golcülerinden biri Mitroğlou ve onun Yunanistan’a yakın bir yerde oynamak istediğini biliyorum. Mitroğlou’na Asya takımlarından da teklifler geldi ama düşüncesi Yunanistan’a yakın bir yerde devam etmek

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0