Badou Ndiaye kırmızı kart için özür diledi!

Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçında Lokomotiv Moskova karşısında takımın en etkili isimlerinden birisi olan Badou Ndiaye gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir hayli üzgün.. Senegalli oyuncuyu teselli etme görevi takım arkadaşlarına düşerken, tecrübeli oyuncu dün teknik direktör Fatih Terim ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Lokomotiv Moskova önünde sergilediği performansla herkesin takdirini kazanan Badou Ndiaye, son dakikalarda gördüğü kırmızı kart nedeniyle oldukça üzgün… Porto maçında oynayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşayan Senegalli orta sahaya takım arkadaşlarından ve hocasından destek geldi. Maç sonu Ndiaye’ye övgüler yağdıran takım arkadaşlarının yanı sıra Fatih Terim de iyi performansı nedeniyle öğrencisini özel olarak tebrik etti.

Florya’da da özel olarak 28 yaşındaki oyuncusuyla görüşen tecrübeli çalıştırıcının, “Daha önümüzde çok maç var. 3 kulvarda da sana ihtiyacımız olacak” dediği kaydedildi. Ndiaye’nin ise sarı kartı olmasına rağmen gereksiz şekilde ikinci sarıyı görmemesi gerektiğini belirterek, hocasından özür dilediği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0