Kasımpaşa karşısında Ryan Donk stopere geçiyor!

Transfer döneminde savunma rotasyonuna bir türlü istenilen takviyeyi yapamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, stoper rotasyonuna kadro içerisinden bir çözüm arıyor. İmparator, milli arada İstanbulspor ile oynanılan hazırlık maçında bu bölgede iyi bir performans sergileyen Ryan Donk'u hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçında değerlendirmeyi düşünüyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; savunma rotasyonunda Serdar Aziz, Ahmet Çalık ve Maicon Roque'nin dışında genç oyuncu Ozan Kabak'a şans veren teknik direktör Fatih Terim, geçen sezon adeta yoktan varettiği tecrübeli oyuncusu Ryan Donk'u joker olarak kullanmaya hazırlanıyor. Milli ara nedeniyle İstanbulspor ile oynanılan hazırlık maçında Hollandalı oyuncuya stoper pozisyonunda şans veren İmparator, oyuncusunun performansından oldukça memnun kaldı. 

Serdar Aziz'in sakatlığı sebebiyle sezon başından itibaren Ahmet Çalık - Maicon ikilisiyle oynayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bu oyuncuların uyumsuzluğu nedeniyle stoper rotasyonunda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Rusya karşılaşmasında sakatlanan Serdar Aziz'in durumu maç saatine kadar netlik kazanacak ancak Fatih Terim bu bölgede Hollandalı oyuncuya şans vermeye hazırlanıyor. Terim bu sayede oyuncusunu joker olarak kullanırken, orta sahada da Fernando ve Badou Ndiaye ikilisine forma verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0