Eren Derdiyok: "Fatih Terim bana güveniyor"

Gomis'in takımdan ayrılmasıyla takımdaki tek santrafor olan ve üstünde önemli bir baskı oluşan Eren Derdiyok, Lokomotiv Moskova maçında attığı gol ve iyi oyunuyla göz doldurmuştu. Eren, İsviçre basınına açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in kendisine güvendiğini ve bu güveni boşa çıkarmak istemediğini söyleyen Eren, İsviçre milli takımına geri dönmeyi de istediğini belirtti.

"FATİH TERİM BANA GÜVENİYOR"
"Daha bu yaz bile ağrılarım vardı. Neyse ki artık atlattım diyebilirim. Bu zor zamanlarda da çalışmayı elden bırakmadım. Yeniden formayı kapacağımı ve ilk 11'de yer bulacağımı biliyordum. Fatih Terim ile aramızda iyi bir ilişki var. Kendisi bana güveniyor. Ben de bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum. Atacağım gollerle katkı sağlamak ve şampiyonluğu getirmek istiyorum." 

"UMARIM İYİ FUTBOLUM BANA MİLLİ TAKIM KAPILARINI AÇACAK"
"İyi performansımı sürdürmeye çalışacağım. Umarım ki Galatasaray'daki iyi futbolum bana tekrar milli takımın kapılarını açacak. Tabii ben iyi olunca, bu durum, teknik direktör Petkovic'in seçim yapmak anlamında işlerini zorlaştıracak."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0