Fatih Terim: Eleştiriler oyuncu üzerinden olmamalı..

Fatih Terim, B.B Erzurumspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"5 GÜNDE BİR OYNAMAYA ALIŞMALIYIZ"
"5 günde 1, 4 günde 1 maç oynamaya kendimizi alıştırmalıyız ama kendi aramızda fiziki olarak iyi bir dağılım yapmak mecburiyetindeyiz. Ne kadar çok oyuncumuz hazır olursa, o kadar da iyi. Maicon'un Trabzonspor maçında ve sonrasında küçük bir sakatlığı vardı, onun hazır olması önemli. Ömer'in hem oynamasını, hem de hazır olmasını istiyorum. Yuto da hiçbir maç durmadı, biraz dinlenmesini istiyorum, maksadım oydu."

"ELEŞTİRİLER OYUNCU ÜZERİNDEN OLMAMALI"
"Kaybeden takım eleştirilmeli ama oyuncu üzerinden değil. O niye oynuyor, bu niye oynamıyor sağlıklı bir eleştiri değil. Feghouli birkaç maçtır yoktu. Onun da oynaması, kazanılması bizim için önemli. Herkes biliyor ki Ocak ayına kadar bir değişiklik şansımız yok. Elimizdeki oyuncuları formda tutmak istiyoruz, mümkünse her maça hazır olsun istiyoruz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0