Fatih Terim'den takıma uyarı: Galatasaray'da oynadığınızı unutmayın!

Süper Lig'de son iki deplasman maçından mağlubiyetle ayrılarak zirvedekini yerini kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta başından itibaren alınan mağlubiyet sonrasında oyuncularını mental olarak hazırladı. Porto deplasmanı öncesi Erzurumspor karşısında herhangi bir kaza yaşamak istemeyen deneyimli teknik adam oyuncularını sert şekilde uyardı. 

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; deplasmanda aldığı yenilgilerle zirvedeki yerini kaybeden Galatasaray'da tek hedef bugün iç sahada ağırlayacağı Erzurumspor'u yenerek Süper Lig'e geri dönmek! Sarı-kırmızılılarda milli ara öncesinde Trabzon'daki 4-0'lık yenilgi ve ardından geçtiğimiz hafta Akhisar karşısındaki 3-0'lık yenilgi ile birlikte teknik direktör Fatih Terim de küplere bindi. Oyuncularına yönelik sözleri ile forma için sahada savaşmayan isimleri işaret eden Terim, Erzurum maçı öncesinde de oyuncularına tatlı sert bir uyarıda bulundu.

İlk 11'de değişime giderek sahaya çıkacak olan Terim, herkesin forma için savaşmasını isterken "Bizim için rakip ayrımı diye bir şey olamaz. Akhisar'dan alınan yenilgi herkese ders olmalı. Erzurum karşısında sizden sadece galibiyet beklemiyorum. Herkes kendine çeki düzen vermek zorunda. Galatasaray'da oynadığınızı unutmayın! Kendi taraftarımızın önünde iyi futbol ile kazanmalıyız. Bunun başka çaresi yok. İyi futbol oynayacağız, kazanacağız ve maç fazlası ile de olsa liderlik koltuğuna oturacağız. Temiz bir sayfa açalım. Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde kazanıp rahatlamalıyız. Herkese gücümüzü göstermek zorundayız. Zorlu bir periyoda giriyoruz. Herkes iyi futbol ve galibiyetten başka bir şey düşünmesin." ifadeleriyle oyuncularının bir an evvel kendilerine gelmelerini, oynayacakları maça konsantre olmalarını istediği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0