Girit Kupası | Turnuvayı üçüncü tamamlıyoruz!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı sezon öncesi hazırlıkları kapsamında katıldığı Girit Kupası'nda üçüncülük maçında Hapoel Jerusalem ile karşılaştı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Galatasaray, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 94-87 kazanmayı başardı ve Girit Kupası'nda üçüncü oldu. 

Girit Kupası'nda ilk maçında Unics Kazan karşısında iyi bir direnç ortaya koyan Galatasaray, Hapoel Jerusalem karşısında maça iyi başladı ve ilk çeyreği 22-29 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de iyi oyununa devam eden sarı kırmızılılar, çeyreğin sonunda Tai Webster'in bulduğu üç sayılık basket ile soyunma odasına 41-53 önde gitti. Çift hanelerdeki farkı ikinci yarıda da koruyan Cimbom, rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve üçüncü çeyreği 61-71 önde tamamladı. İyi oyununa son çeyrekte de devam eden Yenilmez Armada, rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve karşılaşmayı 94-87 kazanarak Girit Kupası'nı üçüncülük ile bitirdi 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0