Hakan Ünsal: Bu maçın mazereti yok..

Galatasaray'ın efsane sol beki Hakan Ünsal, Galatasaray'ın Akhisar deplasmanında aldığı mağlubiyeti değerlendirdi. Üst üste alınan 2 deplasman mağlubiyetiyle, geçen sezonun sonunda kaybolan "deplasman kabusu geri mi döndü?" endişesinin arttığını söyleyen Ünsal, bu maçın özrü olmadığını ve herkesin ders çıkarması gerektiğini belirtti.

"SAHADA OLMAYANLAR"
Galatasaray tarafında yolunda gitmeyen durumlar ve sahada olmayan oyuncular vardı. Akhisar’ın işini kolaylaştıran hareketsiz ve statik oyun, Henry’nin devamlı öne koşuları düşünmesi ve takımdan kopması, Sinan’ın etkisiz hâli ve Emre’nin tam ortaya çıkması gereken maçta ağırlığını hissettirememesi, Mariano’nun, Güray’ın savunması karşısında eriyip giden hali.

"DEPLASMAN KABUSU GERİ Mİ DÖNDÜ?"
Galatasaray ikinci yarıya oyunda ve oyuncularda değişim olmadan başladı. Henry’nin yokları oynayan hâli ortada iken Eren ile ikinci yarıya başlamamak hataydı. Bu maçın bize gösterdiği ve anlattığı net durum, Henry’nin asla önde tek oynayamayacağı, Eren Derdiyok’un eldeki tek forvet olduğudur. Asıl endişe verici durum ise geçen sezon hep korkutan ve kayıpların çoğunun olduğu deplasmanda kazanamama kâbusunun geri mi döndüğü sorusu...

"BU MAÇIN ÖZRÜ YOK"
Bu maçın özürü yok. Hiçbir şekilde mazereti olamayacak, hoca da dahil herkesin ders çıkaracağı bir maç. Takım konsantre değilse, maç içinde yoksa ve devre arası sonrası yine bir şey değişmiyorsa konsantrasyon ustası Fatih Hoca da iyi hazırlanmamış demektir.

"GALATASARAY NEDEN KAYBETTİ?"
1. Yavaş oyun ve yana pas yapma.
2. ‘Rakip savunmanın kucağında kalma’ durumunun yaşanması...
3. Akhisar’ın gol silahı Manu’nun hızını ve aklını durduramama.
4. Fatih Hoca’nın hazırlıkta eksik, müdahalede geç kalması...
5. Savunmanın ve hücumun rakibi rahatsız etmemesi...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0