Ömer Bayram: "Benim için çok duygu dolu bir transferdi"

Transferin son gününde Akhisarspor'dan Galatasarayı'a transfer olan 27 yaşındaki sol bek Ömer Bayram, Hollanda basınına açıklamalar yaptı. Çocukluğundan beri  Galatasaray'ı tutan Ömer, bundan dolayı transferinin çok duygu dolu bir transfer olduğunu belirtti. Ömer, Galatasaray'ın kendisi için bonservis ödeyerek güvenini ortaya koyduğunu da söyledi.

Ömer Bayram'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ GALATASARAY'I TUTUYORUM"
"Çocukluğumdan beri Galatasaray'ı tutuyorum. Benim için çok duygu dolu bir transferdi. Uykusuz geceler geçirdim. Mümkün olduğunca çabuk bir şekilde transferin olması için uğraştım. Hayallerinin gerçek olduğunu fark etmek çok zor oluyor. Fakat, sonunda çok rahatladım."

"GALATASARAY'IN BANA NE KADAR GÜVENDİĞİNİ GÖSTERİYOR"
"Akhisar'da kalsaydım, UEFA Avrupa Ligi'nde oynardım. Elimde neyin olduğunu ve benim için neyin önemli olduğunu düşündüm. Şimdi sol bek pozisyonu için Yuto Nagatomo ile rekabete gireceğim. Galatasaray'ın benim için bonservis ödemesi, bana ne kadar güvendiğini gösteriyor." 

"TRANSFER HABERİM BÜYÜK HABER OLDU, TAKİPÇİM ARTTI"
"1 yıl daha kontratım vardı. Bu kontratın bitmesini bekleyebilirlerdi. Beni hemen transfer etmek isterdiler. Transfer haberim Türkiye'de büyük haber oldu. 1 günde instagram'daki takipçi sayım 30 bin arttı. 6 yıl önce NAC Breda'nın sol açığıydım. Şimdi ismi Şampiyonlar Ligi listesine yazılan bir oyuncuyum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0