Onyekuru: "Çok tecrübeli bir takımın içindeyim"

Galatasaray'ın Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru, milli takımının oynayacağı maç öncesi Nijerya basınına açıklamalarda bulundu. Galatasaray günlerine de değinen Nijeryalı yıldız Şampiyonlar Ligi öncesi heyecanlı olduğunu ve bu sezon iyi yerlere geleceklerini söyledi.

"ÇOK TECRÜBELİ BİR TAKIMIN İÇİNDEYİM"
"Anderlecht forması giyerken tecrübesizdim. PSG, Bayern gibi takımlarla karşılaştım. Şimdi Galatasaray'dayım. Çok tecrübeli bir takımın içindeyim. Çektiğimiz kura adil. Lokomotiv Moskova'da Idowu, Porto'dan Awaziem arkadaşım. Sadece kura için değil onlarla karşılaşacağım için de heyecanlıyım. İyi yerlere gideceğimizi düşünüyorum.

Sarı-Kırmızılı forma ile 4 maça çıkan kiralık Onyekuru, 2 gol atma başarısı gösterdi. Rodrigues'in yokluğunda solda oynayan Onyekuru'yu, Fatih Terim gol yeteneği yüksek olduğu için zaman zaman forvet bölgesinde düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0