Oyuncularımız milli takımda ne yaptı?

Kadromuzda yer alan altı futbolcu Serdar Aziz, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Fernando Muslera, Sofiane Feghouli ve Henry Onyekuru liglere verilen milli arada ülkelerinin milli takımlarına davet edilmişti. Oyuncularımızın milli takımlarında gösterdikleri performanslar şu şekilde...

SERDAR AZİZ
A Milli Takımımızın, Uluslar Ligi ilk maçında Rusya'ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Serdar Aziz, milli takımımızın tek golünü atan isim oldu. Attığı golle Milli Takımımızın Uluslar Ligi'ndeki ilk golünü atan Serdar, tarihe geçti. Serdar Aziz, Rusya maçında devre arasında sakatlığı nedeniyle oyundan çıktı ve Milli Takım kadrosundan da çıkarıldı. Serdar Aziz oyunda kaldığı 45 dakikada attığı golün yanı sıra 33 kez topla buluştu, 2 hava topu, 2 ikili mücadele ve 4 top kazandı.

ÖMER BAYRAM
Transfer döneminin son gününde Galatasaray'a katılan Ömer Bayram, A Milli Takımımızın Uluslar Ligi ikinci maçında İsveç'i şahane bir geri dönüşle 3-2 yendiği maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. 90 dakika boyunca iyi bir oyun ortaya koyan Ömer, karşılaşmada 96 kez topla buluştu, 2 ikili mücadele kazanan ve 2 de top çalmayı başardı. Bunun yanı sıra Ömer Bayram, 90 dakika boyunca ceza sahasına toplam 10 orta yaptı, 2 şut pası verdi. 

EMRE AKBABA
A Milli Takımımızın Uluslar Ligi ikinci maçında İsveç'i şahane bir geri dönüşle 3-2 yendiği maçta sonradan oyuna giren ve maçın yıldızı olan Emre Akbaba, milli takıma galibiyeti getiren golleri atan isim oldu. Rusya maçında süre şansı bulamayan Emre, İsveç deplasmanında 62. dakikada oyuna girdi. Şans bulduğu 28 dakikada 26 kez topla buluşan Emre, yaptığı 19 pasın tamamında isabeti buldu. Ceza sahasına 3 orta yapan Emre, 2 ikili mücadele kazandı ve 1 top çaldı. Attığı 2 golle milli takıma galibiyeti getiren Emre Akbaba, maçın adamı seçildi. 

FERNANDO MUSLERA
Uruguay milli takımının hazırlık maçında Meksika ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Fernando Muslera, muhteşem bir performans sergiledi. Milli takımının Jose Gimenez, Luis Suarez (2) ve Gaston Pereiro'nun attığı gollerle 4-1 kazandığı maçta, Muslera yaptığı 7 net kurtarışın yanı sıra bir de penaltı kurtardı. Kusursuz bir performans ortaya koyan Muslera, herkesin alkışını topladı. 

SOFIANE FEGHOULI
Galatasaray'da bu sezon yedek kulübesine hapsolan Sofiane Feghouli, ülkesi Cezayir'in Afrika Uluslar Kupas'ında Gambiya ile Baghdad Bounedjah ve Assan Ceesay karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldığı maçta da yedek kulübesinde oturdu. Oyuna 71. dakikada giren Feghouli, süre bulduğu sürede etkisiz kaldı. 

HENRY ONYEKURU
Ülkesi Nijerya'nın Afrika Uluslar Kupası'nda Seyşeller'i Ahmed Musa, Awaziem ve Ighalo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti karşılaşmada Henry Onyekuru, oyuna maçın son bölümünde dahil oldu. Henry Onyekuru, milli takımının Liberya'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya ise ilk 11'de başladı. Başarılı oyuncu Liberya maçında enfes bir gol atarak, alkışları üzerine topladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0