Ozan Kabak: Fatih Terim benim ve tüm gençler için büyük bir şans

Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç stoperi Ozan Kabak, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.  Fatih Terim'in genç oyuncular için büyük bir şans olduğunu belirten Ozan, kimseyi mahcup etmeyeceğini de belirtti. Ozan Kabak'ın açıklamaları şu şekilde...

ALİ SAMİ YEN'DE BİR GALİBİYETLE BAŞLAMAK MÜKEMMEL OLDU
Şampiyonlar Ligi her futbolcunun oynamak istediği bir arena. Futbolun en üst seviyesi. Onun için ben de oynamak istiyorum. İlk maç çok iyi başladı bizim için. Ali Sami Yen'de bir galibiyetle başlamak çok mükemmel oldu. İnşallah diğer maçları da, özellikle içerideki maçları, kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz. İnşallah başaracağız.

KİMSEYİ MAHCUP ETMEYECEĞİM
Fatih hoca benim ve tüm gençler için büyük bir şans. Zaten geçen sene de şans verdi bana. Bu sene de geçen hafta ilk 11'de başlattı. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çalışıp inşallah bana güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim.

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ
Başta ben ve ailem olmak üzere eğitime önem verdik. Futbolun yanında okula da önem verdik. İyi futbolcu hem de kültürlü bir insan olmak istiyorum. Onun için okula devam ediyorum, edeceğim de... Kimse umudunu sadece bir yere bağlamasın. Hem okuyup hem de sporlarını yapsınlar. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0