ÖZEL | Tai Webster: Sahada sorumluluk almaya hazırım!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın düzenlediği medya gününde Tai Webster, sitemize özel açıklamalarda bulundu. Sahada mücadele etmeye ve sorumululuk almaya hazır olduğunu söyleyen Tai Webster taraftarlarla iyi bir bağ kuracağını düşündüğünü dile getirdi. Webster'ın açıklamaları şu şekilde..

Yeni Zelanda gibi savaşçı kökeni olan bir ülkenin vatandaşısın. Galatasaray taraftarı da sahada savaşan oyuncuları sever. Aranızda bir bağ kurabileceğinize inanıyor musun?
Evet kesinlikle. Mücadeleci, sert bir takım olmak istiyoruz. Benim köklerimde de bu var. Sahada mücadele etmeyi ve elimden gelen her şeyi vermeyi seviyorum. Bunun da taraftarları etkileyeceğini düşünüyorum. Onlarla birlikte güzel şeyler yapacağız. 

Takımın en önemli skor opsiyonlarından birisin. Koç Ertuğrul Erdoğan senden büyük şeyler bekliyor. Aranızdaki diyalog nasıl? 
Mükemmel, senin de dediğin gibi koçun benden beklentisi fazla ve her gün iletişim halindeyiz. Her gün daha iyiye gitmem adına bana destek oluyor. Benden neler istediğini açıklıyor, nasıl oynamam gerektiğini söylüyor. Ben de sezon boyunca onun desteğini boşa çıkartmamaya çalışacağım.

Hazırlık döneminin büyük çoğunluğunda takımla beraber değildin. Bu durumun olumsuz etkileri oldu mu?
Bir etkisi olacağını düşünmüyorum, birkaç hazırlık maçı kaçırdım ama sezon öncesi yaptığımız kampta takımla birlikteydim. Çok idman yapıyoruz ve bu sayede takımda olmadığım zamanki açığı kapattığımı düşünüyorum. Bu yüzden takımdan ayrı kaldığım sürenin bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

Galatasaray genç ve yeni bir takım. Bu takımın lideri de sen olacaksın ve kariyerin için büyük bir adım olacak. Hedeflerin neler, kendini hazır hissediyor musun?
Tabiki de. Kariyerimde bir sonraki adımı atabilmek için, hayallerime ulaşmak için burası önemli bir sınav olacak. Sorumluluk almaya hazırım. Burada başarılı olabilmek benim için önemli bir hedef ve bunu başarabileceğime inancım yüksek. Yeni hedeflere ve zorluklara her zaman açığım. 

Takım içinde en iyi anlaştığın oyuncu kim? 
Can diyebilirim çünkü bu ligde tecrübesi yüksek bir isim. İngilizcesi de gayet iyi seviyede olduğu için onunla daha rahat anlaşabiliyorum. Bana yardımı fazla oluyor.

Son olarak taraftarlara bir mesajın var mı?
Genç bir takımız ama sahadaki oyunumuzla onları heyecanlandıracağımızı düşünüyorum ve taraftarın desteği ile özel işlere imza atabiliriz.

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0