Semih Kaya: Galatasaray'ın seviyesi Şampiyonlar Ligi.

Galatasaray altyapısında yetişen ve yıllarca Galatasaray forması giyen Semih Kaya, Lokomotiv Moskova maçı öncesinde TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Hala kendisini Galatasaray'ın parçası olarak gördüğünü belirten Semih Kaya, Galatasaray'ın seviyesinin Şampiyonlar Ligi olduğunu da belirtti. Semih Kaya'nın Galatasaray'a dair yaptığı açıklamalar şu şekilde...

GALATASARAY'IN SEVİYESİ HER ZAMAN ŞAMPİYONLAR LİGİ'DİR
Galatasaray'ın seviyesi her zaman Şampiyonlar Ligi'dir. Her zaman orada başarılar elde etmiş bir camiadır, bir markadır. Kendi seviyesi orası olduğu için başarılı olacaktır.

Burada Sparta Prag-Banik Ostrava maçları derbidir. Bu akşam o maçı oynadık, maçtan sonra Galatasaray'ın maçının heyecanı başladı. Umarım iyi başlarız. Başlarız diyorum çünkü hala kendimi Galatasaray'ın bir parçası olarak görüyorum.

Ozan, Yunus, Recep, Samet, Atalay... Bunlar, Galatasaray'ın değerleri. Şöyle bir şansları var: Arkalarında onları her zaman destekleyecek Fatih Hocaları var. Bu desteği ben Galatasaray'a 2011'de başladığımda gördüm. O bir baba gibi. Sadece onu dinlesinler, istediklerini yapmaya çalışsınlar, başarılı olacaklardır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0