Süper Lig: Galatasaray iç sahada kayıpsız!

Geçen hafta Akhisarspor karşısında sergilediği etkisiz futbol ve aldığı 3-0'lık mağlubiyetle eleştiri oklarını üzerine toplayan Galatasaray, Süper Lig'in 7.haftasında evinde BB Erzurumspor'u ağırladı. Maç boyunca etkili futbol oynamakta zorlanan ev sahibi ekip, Maicon'un 74.dakikada kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildi ve cebine 3 puanı koyarak maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Karşılaşmada öne çıkan detaylar, istatistikler ve maçın analizi şu şekilde..

1.1: Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkan Ömer Bayram, maçtaki tek golün asistini yaptı ve hocası Fatih Terim'e her daim forma için hazır olduğunu gösterdi.

1.2: Bu sezon ligde ilk defa ilk 11'de başlayan Feghouli, çok etkili olamadığı maçta çektiği tek şuttan da isabet bulamadı. 

2': 2.dakikada Maicon'un kullandığı serbest vuruş direkte patladı. Frikikçi.

2:  38.dakikada sakatlanarak yerini Fernando'ya bırakan Emre Akbaba, oyunda kaldığı süre boyunca 2 kez ofsayta yakalandı. 

3: Her maçta belli bir performansın üstünde oyun ortaya koyan Galatasaray'ın vazgeçilmez stoperi Serdar Aziz, 3 kez top kapma hamlesi yaptı ve bunların tamamında başarılı oldu. İstikrar.

5: Akhisarspor karşısında sergilediği etkisiz futbol ve kaçırdığı penaltıyla eleştirilen Garry Rodrigues, bugün girdiği 11 ikili mücadelenin sadece 5'ini kazanabildi. 

10: Golü de kornerden bulan Galatasaray, bugün takım halinde 10 korner kullandı.

11: Galatasaray adına en çok orta yapan isim golün de asistini yapan Ömer Bayram oldu. Formayı sırtına ilk defa geçiren başarılı oyuncu maçta 11 orta denemesinde bulundu.

12.1: Maç boyunca BB Erzurumspor kalesine takım halinde 12 şut çeken Galatasaray, bu şutların 7'sinde kaleye isabet bulabildi.

12.2: Attığı golle maçı Galatasaray'a getiren Maicon, yaptığı 12 pas hatasıyla Galatasaray'da en çok pas hatası yapan oyuncu oldu.

25: 1-0 kazanılan Göztepe maçında 21 orta açan Galatasaray, BB Erzurumspor karşısında 25 orta girişiminde bulunarak bu sayıyı geride bıraktı. 

%61: Galatasaray maç boyunca topu ayağında %61'le tutsa da sergilenen futbol taraftarları memnun etmedi. Akılların Porto maçında olduğu gözlerden kaçmadı.

%81: Oyunda kaldığı 65 dakikada hücumda etkili paslar atan Ryan Donk, maçı %81 pas isabeti oranıyla tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0