''Takımın atmosferi harika.''

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı oyuncularımızdan Aslı Kalaç, Nursevil Aydınlar ve Charlotte Leys, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirten oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde... 

ASLI KALAÇ
Yeni başladık çalışmalara. Çok mutluyuz, açıkçası özlemişiz. Çoğumuz milli takımdaydık. Birkaç arkadaşımız hala milli takımda. Kasım ayının başında takıma katılacaklar. Huzurlu, sağlıklı, başarılı, mutlu ve kupalarla dolu bir sezon diliyorum. Taraftarlarımız da hazır olsunlar. Maçlarımız başlıyor, bizi desteklemeye gelmeye başlayacaklar. Onları yeniden tribünlerde görmek istiyoruz.

NURSEVİL AYDINLAR
Hazırlıklara tempolu bir şekilde başladık. Yeni hedefler, yeni kupalar için yola çıktık. İnşallah çok güzel bir sezon bizi bekliyor. Genç bir kadromuz var ve enerjimiz çok yüksek. Bu da bence kazanmanın yarısı. Güzel hazırlanıyoruz. Bu sene güzel hedeflere doğru yola çıktık.

CHARLOTTE LEYS
Galatasaray’a tekrar döndüğüm için çok mutluyum. İstanbul’u da çok seviyorum. Umarım çok iyi bir sezon geçiririz. 2 sene öncesine göre tamamen yeni bir ekibiz. Bu takımla gurur duyuyorum. Ataman hocamızı birkaç sene öncesinden biliyorum. Çok iyi bir antrenör. Takımdaki oyunculardan bazıları yazın çok fazla antrenman yapamadı bu yüzden biraz yavaş başladık. Yeni sezon hazırlıkları çok keyifli ve takımın atmosferi harika.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0