Yevhen Seleznyov'dan Galatasaray açıklaması!

Transfer döneminin son gününde Galatasaray'ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Yevhen Seleznyov, Rusya basınına açıklamalarda. Akhisarspor forması giyen başarılı futbolcu, 2001'de kendisine Galatasaray için söz verdiğini söyledi. Yevhen Seleznyov'un açıklamaları şu şekilde...

BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ GALATASARAYLIYIM
Ben çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. Lucescu'nun çalıştırdığı dönemde 2001 yılındaki maçlarını hatırlıyorum. Galatasaray, Ali Sam Yen'de Real Madrid ile oynuyordu. O gün taraftarın pankartlarını, tezahüratlarını unutmuyorum; 'Welcome to hell.'' O gün Real Madrid'i 3-2 yendiler. Ben de kendime bir gün bu takımda oynayacağıma dair söz vermiştim. Bu benim hayalimdi.

Akhisar taraftarının tepkisi oldu, benim için bazı kötü kelimeler yazdılar. Türkçe bilmiyorum ama bazı yazdıkları kelimelerin kötü olduğunu anlayabiliyorum. Sorun değil, yaşamaya devam edeceğiz. Birkaç gol atınca beni yine seveceklerdir. Ben onları kırmak istemedim, sadece anlaşılmak istiyorum. İleri bir adım atmak istedim. İnsanın hayatına her zaman böyle teklifler gelmiyor. Sonuçta Galatasaray... Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı. Türkiye'de herkesin İmparator dediği Fatih Terim ile çalışmak. Tamamen dolu bir stadyum. Çılgın bir hikaye olurdu benim için. Shakhtar başlayan güzel kariyerimi bitirmek için çok güzel bir son olur. Hala 'Neden olmasın?' diyorum. Bunun için çok emek verdim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0