7DAYS EuroCup | Germani Basket Brescia maçına doğru..


Ligde aldığı Bahçeşehir mağlubiyetin ardından yeniden Avrupa sahnesine çıkacak olan Yenilmez Armada, yarın Sinan Erdem Spor Salonu'nda Germani Basket Brescia'yı ağırlayacak. Karşılaşma, saat 20.00'dan itibaren Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

RAKİBİ TANIYALIM
Brescia, 2017/2018 sezonunda normal sezonu İtalya Serie A'da 3.tamamlamış, ardından play-off yarı finalinde o sezonu şampiyonlukla bitirecek EA7 Olimpia Milano tarafından 4-0 süpürülerek sezonu tamamlamıştı. Sezonun ardından transfer çalışmalarına hız veren İtalyan ekip kadrosunda köklü bir değişikliğe gitti. David Moss ve Luca Vitali dışındaki herkesle yollarını ayıran Brescia, yaz transfer döneminde kadrosuna Tommaso Laquintana, Eric Mika, Abass Awudu, Jordan Hamilton, Andrea Zerini, Bryon Allen, Marco Ceron gibi isimleri ekledi.

EuroCup'ta geride kalan 2 maçta hiç galibiyet alamayan rakibimiz, Galatasaray deplasmanına ilk galibiyetini almak için çıkacak. Brescia'da bu maçlarda öne çıkan isimler Bryon Allen ve Jordan Hamilton oldu. Bryon Allen'ın geride kalan 2 EuroCup karşılaşmasında 16.5 sayı, Jordan Hamilton'un ise 15.5 sayı 6.5 ribaund ortalamalarıyla mücadele ettiğini belirtelim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0