7DAYS EuroCup | Kızılyıldız deplasmanından mağlup dönüyoruz..

Galatasaray, EuroCup'ın 5.haftasında Kızılyıldız ile deplasmanda karşılaştı. Oldukça kötü bir performans ortaya koyan takımımız sahadan 87-57'lik skorla mağlup ayrıldı. Maçın öyküsü şu şekilde..

Galatasaray, maça Webster-Harrison-Göksenin-Arapovic-Auguste başlarken maçın ilk basketi Webster'ın basket faulü sonrası geldi. İlk çeyrekte hücumda doğru işler yapan Galatasaray son şutlarda isabet bulamayıp savunmada da yeterli sertliği yakalayamayınca ilk çeyrek Kızılyıldız'ın
26-13'lük üstünlüğüyle sonuçlandı. İlk çeyrek bittiğinde Galatasaray'ın takım halinde sadece 1 asisti vardı. 2.çeyrek yine Galatasaray adına felaket geçti ve ilk basket ilk yarının bitimine 4.57 kala Nigel Hayes'in üç sayılık basketi ile geldi. Hayes'in basketi sonrası takım hücumda ve savunmada biraz reaksiyon verince Kızılyıldız mola aldı. Mola dönüşü Kızılyıldız oyuna yeniden ağırlığını koydu ve 13-5'lik seri yakalayarak ilk yarıyı 44-26 önde tamamladı.

İkinci yarıya, Webster-Harrison-Nigel-Arapovic-Auguste beşiyle başlayan Galatasaray'da ilk sayılar Harrison'dan geldi. Hücumda ve savunmada ikinci çeyreğin ortasından itibaren maçtan tamamen kafaca kopan takımımız, üçüncü çeyrekte de etkili olamadı ve 3.çeyreği 69-47 geride tamamladı. Son çeyrekte de basketbol adına neredeyse hiçbir şeyi doğru yapmayan Galatasaray, sahadan 87-57'lik skorla mağlup ayrıldı ve A Grubu'ndaki 5.maçında 3.mağlubiyetini aldı.

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri şöyle:



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0