7DAYS EuroCup | ratiopharm Ulm maçına doğru..


Eurocup'ta oynadığı ilk maçta MoraBanc Andorra'yı 84-73'lük skorla devirmeyi başaran Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yarın ikinci maçına ratiopharm Ulm deplasmanında çıkıyor. Karşılaşmanın saat 20.30'dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacağını hatırlatalım.

RAKİBİ TANIYALIM
Geçen sezon hem ligde hem de EuroCup'ta oldukça kötü bir sezon geçiren ratiopharm Ulm, ligi 10.sırada bitirmiş, EuroCup'ta da normal sezonda grubunu sonuncu sırada bitirmiş ve Avrupa'ya ilk turda veda etmişti. Felaket geçen sezonun ardından takımdan 10 isimle yollarını ayıran Ulm,  kadrosuna Dwayne Evans, Gavin Schilling, Javonte Green ve geçen sezon ülkemizde Gaziantep Basketbol forması giyen Patrick Miller'ı kattı. Ancak bu sezona da iyi başlayamayan Ulm, ligde, kupada ve EuroCup'ta oynadığı toplam 3 maçın hiçbirinde galibiyet yüzü göremedi. Bu sezon evinde ilk defa EuroCup maçına çıkacak Alman ekip, sezonun ilk galibiyetini Cimbom karşısında almaya çalışacak.

ULM İLE 3.KEZ
Sezona yepyeni bir takım ve teknik ekiple başlayan Yenilmez Armada, rakibi Ulm ile 3.kez karşı karşıya gelecek. 2012-2013 sezonunda EuroCup son 16 turunda Ulm ile eşleşen ekibimiz, deplasmandaki maçı 91-70 kaybederken kendi evinde oynadığı maçta rakibini 82-66 yenmeyi başarsa da elenmekten kurtulamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0