9 puanlık kafa golü!

Süper Lig'in 8. haftası tamamlanıp milli araya girilirken, Antalya deplasmanında Galatasaray'a galibiyeti getiren Ryan Donk'un attığı gol kelimenin tam anlamıyla piyango vurdu! Galatasaray'ın zirve mücadelesi verdiği Başakşehir ve Beşiktaş'ın yanı sıra ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesi üzerine zorlu deplasmanda alınan galibiyet 9 puanlık avantaj sağladı.

Galatasaray ligin 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederken oyuna sonradan giren ve forvette oynayarak büyük bir sürprize imza atan Ryan Donk'un kritik golü Fenerbahçe - Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçlarının ardından çok daha fazla değerli hale geldi. Antalyaspor karşısında 85.dakikada oyuna dahil olan ve topla ilk buluşması olan 87. dakikada attığı golle 3 puanı getiren Ryan Donk, sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin de kayıplarıyla bir anlamda 9 puan birden kazandırmış oldu.

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanılan karşılaşmada kazanan taraf olmayınca ,2 takım da 2 puan bırakmış oldu. Haftanın kapanış maçında Beşiktaş ise deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve diğerleri gibi 2 puan kaybetti. Galatasaray da sahadan 3 puanla ayrılınca bir anlamda Ryan Donk'un kritik kafa vuruşu sarı-kırmızılı takıma 9 puanlı bir avantaj getirmiş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0