BSL | Rakibimiz Tofaş

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne ikide sıfır ile başlayan Galatasaray, geçen haftayı Trabzonspor Basket'in ligden çekilmesi sebebiyle bay geçmişti. Ligin 4.haftasında Tofaş'a Bursa'da konuk olacak Yenilmez Armada, yarın ligdeki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Karşılaşmanın saat 17.30'dan itibaren Tivibu Spor 2'den canlı olarak yayınlanacağını bildirelim.

RAKİBİ TANIYALIM
Geçen sezon ligde ve kupada finale kadar ulaşmayı başaran Tofaş, kupada finalde Anadolu Efes'e boyun eğerken, ligde play-off finalinde de Fenerbahçe Doğuş'a 4-1 elenmiş ve sezonu kupasız tamamlamıştı. Bursa temsilcisi sezonu kupasız tamamlasa da taraflı tarafsız her basketbol seyircisinin takdirini sahada verdiği mücadeleyle kazanmıştı. Sezon bittikten sonra, beklendiği gibi, geçen sezonun yıldızları Tony Crocker, Pierria Henry ve Raymar Morgan'a teklifler yağdı ve Tofaş yıldızlarını elinde tutamadı. Yaz transfer döneminde, kaybettiği 3 yıldızının boşluğunu Jeff Withey, Dianta Garrett ve Demonte Harper gibi 3 tecrübeli isimle dolduran Tofaş, 6.yabancı hakkını da geçen sezonu Beşiktaş Sompo Japan'da geçiren Kyle Weems'den yana kullandı. Bu sezona ligde 3 maçta aldığı 2 galibiyetle başlayan Tofaş, EuroCup'ın en zor grubu olan B Grubu'nda oynadığı 4 karşılaşmada ise sadece 1 galibiyet alabildi. Ligde geride kalan 3 maçta, Tofaş'ın sayı lideri ortalama 17 sayıyla Sammy Mejia olurken, asist lideri ortalama 4.66 ile oyun kurucu Barış Ermiş ve ribaund lideri ortalama 7 ribaund ile Jeff Withey oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0