Efeler Ligi | Filenin Aslanları 3'te 3 yaptı!

Filenin Aslanları, Efeler Ligi’nin üçüncü maçında konuk ettiği Halkbank'ı, Burhan Felek Spor Salonu’nda 3-1’lik skorla mağlup etti ve ligdeki üçüncü maçından da galip ayrıldı.

Başantrenörümüz Nedim Özbey, mücadelenin İlk 6’sı için Selçuk Keskin, Oliver Venno, Yasin Aydın, Melih Sıratça, Justin Duff ve Doğukan Ulu’yu tercih etti. Ayrıca, karşılaşmada Onurcan Çakır, Özgür Türkmen, Can Ayvazoğlu, Muzaffer Yönet ve Emin Gök de forma giydi.

İlk set boyunca sadece bir kez servis hatası yapan ve blok sayılarıyla etkili olan takımımız teknik molaya 12-7'lik skorla önde girdi. Teknik molanın ardından da setteki üstün oyununu sürdüren takımımız, kalan bölümde avantajını koruyarak ilk seti 25-15‘lik skorla kazandı.

Karşılaşmanın ikinci setine hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Teknik molaya 12-9 önde giren Halkbank, ikinci seti 25-17 ile kazanarak maça denge getirdi.

Üçüncü setin ilk böümünde Emin Gök’ün servis oyununda arka arkaya sayılar bulan takımımız teknik molaya 12-9 üstün girdi. Teknik molanın ardından savunma direncini iyice yükselten Filenin Aslanları, seti 25-19 kazanarak 2-1 öne geçti.

Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü setin teknik molasına 12-10’luk skorla önde giren taraf Filenin Aslanları oldu. Kalan bölümde de üstün oyununu sürdürdü ve dördüncü seti 25-17’lik skorla kazanarak, mücadeleyei de 3-1 önde bitirdi.

Oliver Venno’nun 26 sayıyla öne çıktığı karşılaşmayı Yasin Aydın 13, Melih Sıratça 11, Selçuk Keskin 9, Emin Gök 8 ve Justin Duff 6 sayıyla tamamladı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi’nin 4. hafta karşılaşması için 4 Kasım Pazar günü, Ankara Başkent Spor Salonu’nda Maliye Piyango’ya konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0