Efeler Ligi | Filenin Aslanlar ikide iki yaptı!

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Jeopark Kula Belediye ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadele sonunda Filenin Aslanları, sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu ve sezona ikide iki ile başladı. 

Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray, ilk teknik molaya 12-11 önde girdi. Filenin Aslanları molanın dönüşünde oyundan düşse de setin sonunu iyi oynamayı başardı ve ilk seti 25-21 kazandı. Birinci setin sonunda yakaladığı havayı ikinci sette de taşımayı başaran Galatasaray, ilk yenik molaya 12-5 önde girdi. Oyun üstünlüğünü hiç kaybetmeyen sarı kırmızılılar, ikinci seti de 25-19 kazandı. Üçüncü sete iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Teknik molaya 12-11 önde giren Jeopark Kula Belediye, iyi oyununu set sonuna kadar devam ettirdi ve kıran kırana geçen seti 25-23 kazanarak setlerde durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü sete de ev sahibi ekip iyi başladı ve teknik molaya 12-3 gibi farklı bir skorla önde girdi. Molanın ardından toparlanan Galatasaray, sete ortak oldu. Müthiş bir mücadeleye sahne olan seti ev sahibi ekip 27-25 kazandı ve maçı final setine taşıdı. Oldukça çekişmeli geçen final setinde Galatasaray, rakibine 19-17 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Filenin Aslanları sezona ikide iki ile başladı. 

Galatasaray, Efeler Ligi’nin 3. hafta karşılaşması için 27 Ekim Cumartesi günü, Burhan Felek Spor Salonu’nda ligin diğer bir namağlup ekibi Halkbank’ı ağırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0