Endoğan Adili: Galatasaray'daki son 2 yılım kabus gibi geçti

Basel'den büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan ve sezon başında sözleşmesi feshedilen Endoğan Adili, İsviçre basınına açıklamalarda bulundu. Mancini'nin ayrılılığının ardından Galatasaray'daki son 2 sezonunun kabus gibi geçtiğini belirten Endoğan Adili'nin açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY'DAKİ SON 2 YILIM KABUS GİBİ GEÇTİ
16 yaşında Aston Villa'ya transfer oluyordum ama annem istemedi. Basel'de kendimi gösterdikten sonra o zamanki Galatasaray Başkanı Ünal Aysal beni istediğini söyledi. Galatasaray'da oynamak ister misin diye sordu. Küçüklüğümden beri Galatasaray taraftarıyım. Orada Drogba, Sneijder, Melo ve Muslera gibi oyuncular vardı. Roberto Mancini ile konuştuktan sonra hemen sözleşme imzaladım.

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea maçının kadrosunda yer aldım. Rüyalarımı gerçekleştirmeye çok yakındım. Mancini'nin gitmesinin ardından forma alamadım. Ardından sakatlandım ve 10 ay oynayamadım. Daha 21 yaşındaydım! Galatasaray'daki son 2 yılım kabus gibi geçti. 
(Sporx)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0