Fatih Terim ve Zanetti'nin Ozan Kabak zirvesi!

Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Inter Asbaşkanı Javier Zanetti'yi İstanbul'da ağırlamış ve bir akşam yemeğinde bir araya gelinmişti. İtalyan basını bu yemekte; Inter Asbaşkanı Javier Zanetti ile Fatih Terim'in Ozan Kabak'ı konuştuğu iddia edildi.

Fotospor'da yer alan habere göre; Galatasaray genç stoperi Ozan Kabak ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milano'dan kapı komşusu Inter Asbaşkanı 'yi İstanbul'da ağırladı. İkili önceki akşam ailelerin de katıldığı bir yemek yedi. Bu yemeğin yankıları ise İtalya'da farklı oldu. Zanetti'nin İstanbul'da Terim'le yediği keyifli yemekte transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Inter'in Asbaşkanının, Terim'den son keşfi Ozan Kabak'ı istediği dedikodusu yayıldı. Terim'in 'mücevher' olarak tanımladığı Ozan için Zanetti'ye, "Cannavaro kadar büyük bir stoper olabilir" dediği bile dillendirildi.

OZAN KABAK DEVLERİ DE SOLLADI
Ozan Kabak, Maicon, Serdar Aziz ve Ahmet Çalık gibi üç deneyimli ismi geride bırakıp Galatasaray savunmasında kendisine yer açmayı başardı.

18 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Ozan Kabak, bu sezon ligde 4 maçta görev yaptı ve bunların 3'ünde 90 dakika sahada kaldı. 3-0 kaybedilen Akhisar maçı hariç savunmada dikkat çeken bir performans ortaya koydu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0