Florya'da Serdar Aziz seferberliği!

Kulüp doktorları, kasık adalesinde orta derecede zorlanma tespit edilen tecrübeli savunmacı Serdar Aziz'i yarın oynanacak olan kritik Schalke maçına yetiştirmek için her yolu deniyor. Gerekirse yıldız oyuncu iğneyle oynayacak ve devamında bir kaç hafta kenara çekilecek. Ancak bu pek kolay değil! 

Fanatik'in haberine göre; Florya’da Serdar Aziz seferberliği var... Kulüp tarafından dün yapılan açıklamaya göre, kasık adalesinde orta derecede zorlanma olduğu tespit edilen tecrübeli futbolcunun tedavisi sürüyor. Serdar’ın Schalke’ye karşı oynaması zor, ancak Fatih hoca öğrencisini mutlaka sahada görmek istiyor. Doktorlar, milli oyuncuyu maça yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapıyor. Gerekirse Serdar Aziz sahaya fedakârlık yaparak, iğneyle çıkacak ve ardından birkaç hafta dinlendirilecek. Bu yüzden Fatih hocanın, Serdar’ın durumunu görmek üzere son ana kadar bekleyeceği ve kadroya dahil etmeye çalışacağı ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0