Galatasaray'dan flaş karar!

Galatasaray, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dindar'a akreditasyon sınırı getirildiğini açıkladı. Nevzat Dindar'ın uzun süredir gerçek dışı ve kulübün aleyhine haber yaptığı belirtilirken, bir takım uyarılara rağmen buna devam ettiği de belirtildi. Galatasaray'ın resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde...

Basın mensubu (muhabir) Nevzat Dindar maalesef uzun zamandır Kulübümüz aleyhine gerçek dışı, yalan, mesnetsiz veya birtakım duyumlara dayalı yanlış ya da eksik içerikli haber üretmekte olup, muhtelif zamanlarda yapılan hatırlatma ve uyarılara rağmen bu kötü meslek alışkanlığından vazgeçememiştir.

İşbu sebeple, Nevzat Dindar'ın Galatasaray'ın hüküm ve yönetimindeki tüm tesislere girişine / etkinliklere katılımına dair akreditasyonu ikinci bir karara dek iptal edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0