Galatasaray'ın takım için problemleri

Ali Sami Yen'de oynadığı son iki karşılaşmada da iyi bir oyun ortaya koyamayan ve son oynanan Schalke karşılaşmasında kötü sinyaller veren Galatasaray'ın takım içindeki problemleri belli oldu. Cimbom defansta aksarken, oyuncuların da maç içinde çok zorlandığı öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Schalke maçında sadece bir tehlikeli pozisyona girebilirken defansta da aksamıştı. Sarı kırmızılıların takım içindeki problemleri belli oldu. İşte takım içi problemler:


Defansta Maicon büyük hatalar yapıyor; Muslera kalesini tek başına savunuyor.
Sakatlarla boğuşan Galatasaray'da kendisini zorlayan oyunculara maç içinde kramp giriyor. Sarı Kırmızılılar koşu mesafesinde Şampiyonlar Ligi'nin en kötü takımları arasında yer alıyor.
Muğdat Çelik ve Ömer Bayram, alternatifler olmayınca Schalke maçında kurtarıcı oldular.
Leş önemli eksik (Serdar, Fernando, Emre, Onyekuru, Feghouli) Fatih Terim'in elini kolunu bağladı. Malatya'da Nagatomo ve Eren ile bu sayı 7 olacak...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0