Garry Rodrigues: Şampiyon olunca gözyaşlarımı tutamadım

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Garry Rodrigues, bir Youtube kanalına konuk olurken kariyeriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın güzel bir kulüp olduğunu belirten Rodrigues, şampiyonluğun ardından gözyaşlarını tutamadığını da belirtti. Garry Rodrigues'in açıklamaları şu şekilde...

CİMBOM GELİNCE TİTREMEYE BAŞLARSIN
Cimbom gelince titremeye başlarsın. Galatasaray güzel bir kulüp. Cimbom'un geldiğini duyduğumda, yani Türkiye ve Avrupa'nın büyük kulüplerinden. Wesley, Nigel, Donk oradaydı. Harika ve büyük oyuncular oradaydı. Önceki yıllarda Poldolski oynamıştı. Galatasaray kapını çaldığında artık daha fazla düşünmenin anlamı yoktur.

Galatasaray'a geldiğimde kulübe ve oyunculara aşırı saydım vardı. Bu her zaman doğru bir yaklaşım olmayabilir. Sonuçta nerede oynadığının farkında olmayan oyuncular da var. Ben PAOK'tan geldim ve kendimi kanıtlamam gerekiyordu. Bunu başaracağıma da inanıyordum. Ocak ayında transfer oldum ve alışmam gerekiyordu. Arada bir oyuna giriyordum. Bruma vardı, driplingleri çok iyi. Sneijder ve Yasin Öztekin vardı. Tecrübeli bir takım.

ŞAMPİYON OLUNCA GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM
4,5 yıllığına imzalamıştım. İlk yarım senemi alışmakla geçirdim. İkinci sezon %100 olmak istiyordum. Yani geçen sezon. Şampiyon olduk. En önemlisi de buydu. Şampiyonluk şarkımın sözleri çok güzeldi 'Artık gerçek oldu'. Hayatımda yaşadığım onca olaydan sonra şampiyonluk yaşama hayalim ilk kez Galatasaray ile gerçek oldu. Şampiyon olduğumuzda gözyaşlarımı tutamadım. Çok değerli bir an. Çok özel bir andı.
(Sporx)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0