İyi ki varsın Muslera!

Eksiklerle dolu Galatasaray maç boyunca etkili olamadı... Bundesliga'da dökülen Alman ekibi Türk Telekom'da istediklerini yapan taraftı ve çok etkili oynadı. Neyse ki kalede 8 net kurtarış yapan "Bay Haksız Rekabet" Muslera vardı...

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Kritik mücadele öncesi birçok sakat veren sarı-kırmızılılarda yine de moraller yüksekti ve hem taraftar hem de Fatih Terim faktörüyle galibiyete olan inanç tamdı ama Galatasaray maç boyunca oyunu yönlendirmekte, hakimiyet kurmakta zorlandı. 13’te Galatasaray savunmasının arkasına atılan topta Konoplyanka, Muslera ile karşı karşıya kaldı, vuruşu Uruguaylı kaleciyi aşsa da Linnes çizgide yaptığı müdahaleyle tehlikeyi savuşturdu. 

İKİNCİ YARI DA AYNI
45+1’de Konoplyanka’nın şutunu Muslera müthiş çıkardı. 47’de Embolo ceza sahası içinde vurdu yine Muslera çıkardı, seken topa tekrar vurdu bu defa Ozan çizgide engel oldu.

SCHALKE VURDU DA VURDU
Şut atmaya doymadılar. Schalke Galatasaray kalesine dün akşam 17 şut çekti, bunun 8'inde isabet buldu ama neyse ki ağları havalandıramadı. Bu karşılaşma Cimbom'un kalesinde en fazla isabetli şut gördüğü karşılaşmalardan biri olarak kayda geçti.

İşte şut yemede Top 5:
Real Madrid-12 (Eylül 2013)
Borussia Dortmund-10 (Ekim 2014)
Juventus-9 (Aralık 2003)
Schalke 04-8 (Ekim 2018)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0