''Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.''

7DAYS Eurocup’ta üçüncü maçında 16 Ekim Salı günü saat 20:00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda Germani Basket Brescia ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, takım kaptanımız Göksenin Köksal ve Jaka Klobucar mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde...

Jaka Klobucar: "Bizim için çok önemli bir maç. Son üç maçta şanssız diyebileceğimiz sonuçlar aldık. Bu maçlarda kötü oynamadık, hatta iyi basketbol oynadık. Tecrübesizliğimizin ve maç sonunda yaptığımız hataların kurbanı olarak bu maçları kaybettik. Çok daha farklı sonuçlarla bu maçlardan ayrılabilirdik. Artık o maçları arkamızda bırakmamız lazım. Brescia maçı da bu yüzden bizim için çok önemli. Bu maça hazır olduğumuzu düşünüyorum. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Göksenin Köksal: "Bizim için zor bir maç. Brescia, EuroCup'ta henüz maç kazanamadı. Biz de taraftarlarımızın önünde oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın yaratacağı harika atmosfer ile beraber bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0