KBSL | Sarayın Sultanları ilk galibiyetini aldı!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda İzmit Belediyespor'u konuk etti. Sarayın Sultanları, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 73-54 kazanmayı başardı ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Işıl Alben - Moriah Jefferson - Farhıya Abdı - Nazlı Gökdemir - Victoria Macaula ilk beşiyle başladı. Karşılaşmada ilk sayılarını Moriah Jefferson ile bulan Galatasaray, televizyon molasına 8-7 önde girmeyi başardı. Mola dönüşünde 5-0'lık seri yakalayan Cimbom, rakibine molayı aldırdı. Aradaki skor farkını çeyrek sonuna kadar koruyan Galatasaray, ilk çeyreği 15-11 önde kapatmayı başardı. İkinci çeyrekte savunma ve hücumda daha iyi bir oyun ortaya koyan Galatasaray, Işıl Alben'in bulduğu sayılarla skoru 29-19'a getirdi ve farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Karşılıklı sayılarla geçen çeyreğin sonunda Galatasaray, soyunma odasına 36-28 önde girmeyi başardı. 

İkinci yarıya Alperi Onar'ın sayılarıyla başlayan Sarayın Sultanları, müthiş bir oyun sergilediği çeyrekte farkı her saniye daha da açmayı başardı. Savunmada ve hücumda rakibi karşısında ezici bir oyun ortaya koyan Galatasaray, yalnızca 9 sayı yediği çeyrekte rakip potaya 25 sayı atmayı başardı ve üçüncü çeyreği 61-37 önde kapattı. Son çeyrekte rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Galatasaray, sahadan 73-54'lük skorla galip ayrılan taraf oldu ve sezonun ilk galibiyetini elde etti. 

Sarayın Sultanları'nın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0