Levent Tüzemen: 1 puan büyük ödül oldu..

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın hiç varlık gösteremediği ve 0-0'lık sonuçla sahadan 1 puanla ayrıldığı Schalke 04 mücadelesini değerlendirdi. Galatasaray'ın, Alman rakibine  fizik gücü olarak hiç kafa tutamadığını söyleyen Tüzemen, böyle bir günde Galatasaray için 1 puanın büyük ödül olduğunu vurguladı.

"GALATASARAY'IN FİZİK GÜCÜ YETMEDİ"
"Galatasaray'ın fizik gücü Schalke'ye kafa tutmaya yetmedi. Alman ekibi tüm ikili mücadeleleri kazandı. Maicon'un 'Tank gibi' halinden yararlanan Embolo-Konoplyanka ikilisi Galatasaray savunmasının tozunu attı. Terim, Maicon'un zaafını önlemek için Donk'u savunmaya çekmek zorunda kaldı. Bana göre oyunun ilk yarısında Muslera'nın, Konoplyanka'ya kontrolsüz girişi penaltıydı. Ama Ukranyalı oyuncu kendini abartılı atınca Fransız hakem inanmadı."

"1 PUAN BÜYÜK ÖDÜL OLDU"
"Sinan'ın etkisizliği, bir şutu kaleciden dönen Eren'in tembel ve isteksiz haline bakınca Muslera Galatasaray'da gecenin en iyisiydi. İzleyenlerin 'Bu maç böyle bitsin' diye dua ettiği kabus gibi gecede alınan bir puan Galatasaray için büyük ödül oldu."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0