Liderlik ve ustalık eseri!

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftanın mutlak kazananı oldu. Milli araya üç puan farkla lider giren sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim ustalığını konuşturdu.

ROTASYON İŞE YARADI
Şampiyonlar Ligi temposunun yıpratıcı olacağını dikkate alan İmparator, geride kalan 8 haftada 19'u ilk 11'de 22 oyuncuya görev verdi. Ozan Kabak forma şansı bulduğu 3 maçta da hocasını mahcup etmedi, Ömer Bayram sol bekte Nagatomo'yu aratmadı.

GOMIS YOK, TAKIM VAR
Geçen sezon sadece Gomis'e bağımlı olan Galatasaray'da artık skor yükü takım içinde eşit dağılıyor. Ligde atılan 16 gole 9 oyuncu imzasını koydu. 10 oyuncu bu gollere asist yaptı. Sakatlığı nedeniyle Porto ve Antalyaspor maçlarında oynamayan Eren Derdiyok için ise milli ara ilaç gibi geldi. Arka adalesinde batma hisseden Eren, Florya'da tedavisini sürdürüyor.

DEFANSTAN OFANSA KATKI
Galatasaray savunmasında görev yapan oyuncular kritik goller attılar. Galibiyet golleri Erzurumspor maçında Maicon'dan, Antalya deplasmanında ise Donk'tan geldi. Beklerin hepsi (Linnes, Mariano, Nagatomo, Ömer Bayram) gol pası verdi. Stoperde oynayan Serdar Aziz bu sezon 2 kez ağları sarstı. Golcü transferi yapılmadı ve tek alternatif Eren Derdiyok da sakatlandı. Fatih Terim yine şapkadan tavşan çıkardı ve çözümü Maicon ile Donk'u forvete koymakta buldu.

HEM UCUZ, HEM DE GENÇ ASLAN
Altyapıdan Ozan Kabak ve Yunus Akgün'ü A Takım'ın parçası yapan Fatih Terim'in hücum hattında tercih ettiği Henry Onyekuru - Sinan Gümüş - Garry Rodrigues üçlüsü neredeyse yıllık ücret konusunda Sofiane Feghouli'den daha az maliyetli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0