Martin Linnes: İstemediğimiz bir performans sergiledik bugün

Galatasaray'ın deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Martin Linnes, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Durumunun ciddi olmadığını belirten Linnes, bugün mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını da belirtti. Martin Linnes'in açıklamaları şu şekilde..

İSTEMEDİĞİMİZ BİR PERFORMANS SERGİLEDİK 
Sadece bir darbe aldım umarım ciddi bir şey yoktur. Tabii ki daha çok sahada kalmak, takıma yardım etmek isterdim. Şu an içerisinde bulunduğumuz sakatlık durumundan dolayı çok fazla da risk alamazdım. O yüzden böyle bir değişiklik gerçekleşti. Gerçekten çok üzücü bir durum. İstemediğimiz bir performans sergiledik bugün. Yapmamamız gereken şeyler yaptık. Bugüne kadar kazandığımız maçlarda hep mücadele eden bir Galatasaray takımı vardı. Ama bugün o mücadeleyi sahaya yansıtamadık. Bunu bir an önce kenara bırakmamız gerekiyor. Cuma günü önemli bir maçımız var. Daha çok çalışarak en iyi şekilde maça hazırlanmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0