Mustafa Cengiz: UEFA düşünce olarak bizim yanımızda!

Sezon öncesinde UEFA ile finansal fair-play anlaşması gerçekleştiren Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, dün akşam saatlerinde İsviçre'ye hareket etmiş ve UEFA başkanı Aleksander Ceferin'in yanı sıra anlaşmayı yeniden incelemeye alınacağı duyuran komite ile görüşme gerçekleştirmişti. Bugün gerçekleştirilen toplantı sonrasında başkan Mustafa Cengiz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

UEFA başkanı Aleksander Ceferin ile 1 saat süren bir görüşme yaptık ve ayrıca UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu ile de toplantı gerçekleştirdik. Hem başkana, hem de kurullara tekrar tekrar kendimizi anlattık. Onlar da bize Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu ifadeler kullandılar. Ayrıca mali durumun iyileşmesinden dolayı da teşekkürlerini ilettiler. Sunduğumuz raporlar doğrultusunda olumlu ifadeler kullandılar. Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu bir karar çıkacağına inanıyorum. Bunun tersi olması durumunda ise ağır cezalarla karşılaşabiliriz. Ancak UEFA, genel düşünce olarak Galatasaray ve Türk futbolunun yanında.. 

Taraftara çok ayıp ediyorlar. ultrAslan ürünlerinin ve isim hakkının bize devredilmesi konusunda kulüpten 5 kuruş almadı. ultrAslan ürünleri daha önce merdiven altından kaçak yapılıyordu. Bunu engellemeye çalıştık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0