Yuto Nagatomo sabah programında!

Saha içinde gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Yuto Nagatomo sadece saha içinde değil, saha dışında da oldukça hareketli bir isim.. Futbolculuğunun yanı sıra aynı zamanda yoga eğitmeni olan ve bu konuda kitap yazan Japon yıldız ülkesinde sabah programında yer alıyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sevilen ismi Yuto Nagatomo, ülkesi Japonya'da televizyon programlarında spor eğitimi veriyor. Nagatomo'nun İstanbul'daki evinde çekilen görüntüler, ülkesinde televizyon programlarında gösterilmeye başlandı. Tokyo TV'de hafta içi bazı sabahlar, 'Yuto Nagatomo ile sabah egzersizi' isimli programda oyuncunun yaptığı hareketler ekrana getiriliyor. Galatasaraylı futbolcu Yoga hareketleri ve çeşitli egzersizlerle Tokyoluların karşısına çıkıyor, kendisi İstanbul'dayken vatandaşlarına sabah saatlerinde yoga ve egzersiz hareketleri yaptırarak, fizik kondisyon yönetimini gösteriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0