Ömer Bayram: Nagatomo'dan öğreneceğim çok şey var..

Transfer döneminin son gününde Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen ve Yuto Nagatomo'nun arkasında şans bulduğu dönemlerde gösterdiği performansla takdir kazanan Ömer Bayram milli takımın Bosna Hersek ve Rusya ile oynayacağı maçlar öncesinde gerçekleştirdiği Riva kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray'a transfer olduğu için mutlu olduğunu ve takım arkadaşı Nagatomo'dan öğrenecek çok şeyi olduğunu dile getiren Ömer Bayram'ın açıklamaları şu şekilde..

Milli takım kadrosuna yeniden çağırıldığım için mutluyum. Benim için tekrar burada olmak çok güzel. Demek ki performansımdan mutlular. İsveç'e karşı iyi bir performans sergiledim. Bunun bir tesadüf olmadığını gösterip, devam etmem gerekiyor.

Yuto Nagatomo dünyada isim yapmış, çok kariyerli bir futbolcu. Örnek bir profesyonel. Ondan öğreneceğim çok şey var. Devamlı iletişim halindeyiz, antrenmanlarda ve sonrasında bana çok yardımcı oluyor. Dördüncü Dünya Kupası hedefi var, yaşı 32. Ben de 27 yaşındayım. Bu da mutlaka bir Dünya Kupası oynamam gerektiği anlamına geliyor. Başarıya açım. Benim performansım ne kadar iyi olursa Nagatomo'nun performansı da artacaktır. Bu da sonuçta Galatasaray'a avantaj olacaktır. Şampiyonluk yolunda beraber çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0