Oumar Niasse için erken hamle!

Sezon başında forvet transferi yapamayan ve şu ana dek büyük bir golcü problemi yaşayan Galatasaray, ara transfer dönemi için aradığı ismi Everton'da buldu. Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle Porto ve Antalyaspor maçlarında büyük zorluk yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Antalya deplasmanında Ryan Donk ve Maicon'u forvet oynatarak farklı bir yöntemle üç puana ulaşmıştı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; santrfor transferi için erkenden çalışmalara başlayan Galatasaray, bu sezon Everton'da forma şansı bulmakta zorlanan Oumar Niasse için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Senegalli golcüyü kiralık olarak renklerine bağlayacak olan Galatasaray, oyuncunun mukavelesine satın alma opsiyonu eklemek istiyor. Everton'ın 10 milyon euro'luk satın alma opsiyonu istediği iddia edilirken Galatasaray'ın rakamı 5 milyon euro'ya çekmek istediği konuşuluyor.

Cenk Tosun, Dominic Calvert-Lewin, Sandro Ramirez gibi golcülere sahip olan Everton'da Niasse bu sezon toplam 6 resmi maçta forma giyerken bu maçların yalnızca birinde ilk 11'de sahaya çıktı. Bir dönem ülkemizde Akhisarspor forması giyen Niasse, 2016'nın Şubat ayında Lokomotiv Moskova'dan Everton'a 18 milyon euro'ya transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0