Oyuncularımız milli takımda ne yaptı?

Kadromuzda yer alan dokuz futbolcu Serdar Aziz, Ömer Bayram, Martin Linnes, Yuto Nagatomo, Garry Rodrigues, Younes Belhanda, Fernando Muslera, Sofiane Feghouli ve Henry Onyekuru liglere verilen milli arada ülkelerinin milli takımlarına davet edilmişti. Oyuncularımızın milli takımlarında gösterdikleri performanslar şu şekilde...

SERDAR AZİZ
A Milli Takımımızın, Bosna Hersek ile Rize'de 0-0 berabere kaldığı hazırlık karşılaşmada süre şansı alamayan Serdar Aziz, Milli Takımımızın, Uluslar Ligi üçüncü maçında deplasmanda Rusya'ya Roman Neustadter ve Denis Cheryshev'in gollerine engel olamayıp, 2-0 mağlup olduğu karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. 90 dakikada boyunca toplam 75 kez topla buluşan Serdar, %83.6 pas isabet oranı yakaladı. 2 ikili mücadele, 2 hava topu kazanan Serdar, 12 top uzaklaştırdı ve bir de şut çekti. 

ÖMER BAYRAM
A Milli Takımımızın, Bosna Hersek ile 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçında ilk 11'de başlayan Ömer Bayram, 90 dakika sahada kaldı. Milli takımımızın iyi bir performans ortaya koyduğu karşılaşmada Ömer Bayram da alkış topladı. Milli Takımımızın, Rusya'ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Ömer, 75. dakikada Hasan Ali Kaldırım yerine oyuna dahil oldu. Oyunda kaldığı 15 dakikalık süre içerisinde 18 kez topla buluşan Ömer, %92 pas isabet oranı sağladı. Ömer Bayram bu süre içerisinde 2 de orta yaptı. 

FERNANDO MUSLERA
Uruguay milli takımının hazırlık maçında Güney Kore'ye Jung Woo-Young'un gollerine engel olamayıp 2-1 mağlup olduğu karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Muslera, Uruguay'ın Japonya ile oynadığı hazırlık maçına da ilk 11'de başladı. Tam bir gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Musleralı Uruguay, Nagatomolu Japonya'ya 4-3 mağlup oldu.

YUTO NAGATOMO
Ülkesi Japonya'nın Panama'yı Takumi Minamino, Junya Ito ve Harold Cummings'ın kendi kalesine attığı gollerle 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada forma şansı bulamayan Nagatomo, Uruguay'ı 4-3 mağlup ettikleri maçta ise 90 dakika sahada kaldı. Japonya'ya Uruguay karşısında galibiyeti getiren golleri ise Takumi Minamino(2), Yuya Osako ve Ritsu Doan kaydetti. Musleralı Uruguay'ın gollerini ise Gaston Pereiro, Edinson Cavani ve Jonathan Rodriguez kaydetti. 

YOUNES BELHANDA
Fas milli takımının Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında Komorlar'ı Fayçal Fajr'ın golüyle 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada forma şansı bulamayan Belhanda, Fas'ın deplasmanda El Fardou (2) ve Khalid Boutaïb, Amrabat'ın karşılıklı golleriyle 2-2 berabere kaldığı müsabakada da forma şansı bulamadı. 

MARTİN LİNNES
Galatasaray'da son dönemde gösterdiği performansla yeniden Norveç milli takımına seçilmeyi başaran Martin Linnes, ülkesi Norveç'in Uluslar Ligi üçüncü maçında sahasında Slovenya'yı Ole Selnaes'in golüyle 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada forma şansı bulamadı. Linnes, Norveç'in Uluslar Ligi dördüncü maçında sahasında Bulgaristan'ı Mohamed Elyounoussi'in tek golüyle mağlup ettiği müsabakada da forma şansı bulamadı. 

HENRY ONYEKURU
Ülkesi Nijerya'nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında sahasında Libya'yı Odion Ighalo(3) ve Samuel Kalu'nun golleriyle 4-0 mağlup ettiği karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Onyekuru, 81. dakikada Ahmed Musa yerine oyuna girdi ve kısa sürede olsa olumlu işler yaptı. Onyekuru, Nijerya'nın Libya'yı deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada da oyuna 81. dakikada dahil oldu.

SOFİANE FEGHOULİ
Cezayir milli takımının Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında deplasmanda Benin'e 1-0 mağlup olduğu karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Feghouli, milli takımının kaptanlığını yaptı. Cezayir'in sahasında Benin'i Baghdad Bounedjah ve Ramy Bensebaini'n golleriyle 2-0 mağlup ettiği karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Feghouli, 74. dakikada oyuna dahil oldu ve 2. golün asistini yapmayı başardı.

GARRY RODRİGUES
Yeşil Burun Adaları'nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında sahasında Ricardo Gomes(2) ve Stopira'nın golleriyle 3-0 mağlup ettiği karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Garry Rodrigues, milli takımının Tanzanya'ya deplasmanda 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada da ilk 11'de şans buldu ve 90 dakika sahada kaldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0