Ozan Kabak tarihe geçebilir!

Galatasaray'da, Emre Akbaba ve Henry Onyekuru'dan sonra Sofiane Feghouli ve Fernando da üç hafta yok. Sakat oyuncular arasında oynama ihtimali olan tek isim olan Serdar Aziz'in ise oynama ihtimali az; böyle bir durumda Schalke 04 ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında forma genç Ozan Kabak'ın olacak ve Ozan tarihe geçecek...

Sabah gazetesinin haberine göre; Ozan Kabak, Schalke maçında forma giyerse Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç Türk oyunculardan biri olacak....

Devreyi kapatan Emre Akbaba ve tedavisi 20 gün sürecek Onyekuru'dan sonra Galatasaray iki fire daha verdi: Fernando ve Feghouli. İki futbolcunun sahalara dönüşü 3 haftayı bulacak. Bursaspor maçında kasığından sakatlanan Serdar Aziz'in durumu da kritik. Belhanda, Rodrigues ve Donk ise ağrıları olmasına rağmen Schalke maçında görev yapabilecek. Bu gelişmelerden sonra Fatih Terim'in 10 gün içerisinde oynanacak Schalke 04, Yeni Malatya deplasmanı ve Fenerbahçe derbisi için ilk 11 alternatifleri azaldı.

LINNES DE 11'E
Terim'in Schalke'ye karşı savunması daha iyi olduğu için Linnes'i Mariano yerine tercih etmesi bekleniyor. Serdar Aziz'in yerinde ise Ozan forma giyecek. Genç oyuncuyu tecrübesiz olduğu için Şampiyonlar Ligi maçlarında kullanmayan Terim, Ozan ile özel bir görüşme yaptı ve pozisyonlarda risk almadan oynamasını öğütledi.

Kariyeri boyunca genç oyunculara güvenip, şans veren Fatih Terim, Galatasaray'da görev yaptığı ilk dönemde Emre Belözoğlu'nu 17 yaşında takıma monte etmişti. 17 Mayıs 1997'de Tugay Kerimoğlu'nun yerine oyuna girerek ilk kez sarı kırmızılı formayı giyen Emre, 18 yaşındayken Beşiktaş derbisinde sahanın yıldızı olmuş ve Galatasaray'ın 3-2 kazandığı 90 dakikada galibiyet golünü atmıştı.

Ozan Kabak, Schalke maçında forma giyerse Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç Türk oyunculardan biri olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0