Ozan Kabak'a büyük ilgi!

Galatasaray'da camianın en çok heyecan uyandıran ismi 2000 doğumlu stoper Ozan Kabak gösterdiği performansla Avrupalı spor yorumcularının da dikkatlerini üzerine çekiyor. Geçtiğimiz sene U17 Milli Takımı forması altında Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla turnuvanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Ozan için son olarak Fransızlar özel bir değerlendirmeye imza attı.

Fransız televizyon kanalı Onze Mundial TV tarafından yapılan bir değerlendirmede; Fatih Terim'in yeni gözdesi Ozan Kabak, Avrupa'nın da dikkatini çekmeye başladı. 18 yaşındaki Ozan'ın gelecek 10 yılın en iyi stoperleri arasına gireceği iddia edildi. Ozan'ın kendi yaş grubundaki Chelseali oyuncu Ampadu veya Marsilya'da forma giyen Kamara'dan daha yetenekli olduğu, bunu Galatasaray gibi büyük bir kulübün ilk 11'inde sürekli forma giymeye başlayarak kanıtladığı belirtildi.

Fransız yorumcular 18 yaşındaki Ozan Kabak'ın şu an için belki De Ligt (Ajax) veya Upamecano (Leipzig) ayarına gelmediğini ama Fatih Terim'le gelişimini devam ettirirse birkaç yıl içinde aynı seviyeye ulaşacağını dile getirdi. Ozan'ın an itibariyle Galatasaray gibi güçlü bir ekipte oynayabiliyor olmasının kendisi adına büyük bir şans olduğunun da hatırlatıldığı değerlendirmede genç oyuncunun bu fırsatı tepmemesi gerektiği vurgulandı.

Fransızlar ayrıca, sarı kırmızılı oyuncunun bu şekilde devam ederse birkaç sene içerisinde yüksek meblağlarda transfer edilen oyuncular seviyesine ulaşacağını da ifade etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0