ÖZEL HABER | Engelsiz Aslanlar, Avrupa Kupası'na katılacak!

Kurulduğu günden bugüne yıllardır kulübün medarı iftihar-ı olan Engelsiz Aslanlar için geçtiğimiz günlerde ortaya bomba gibi bir iddia atılmıştı. Defalarca kez Avrupa Şampiyonu ve Dünya Şampiyonu olan takımın gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılım için ödemesi gereken çok cüzi bir miktarı "tasarruf" adı altında ödenmeyeceği haberlerinin ardından tepkiler büyümüştü.

Galatasaray'da kulübün kuruluş felsefesine uygun olarak yıllardır Türk olmayan takımları yenen ve Avrupa'da sayısız başarı kazanan Engelsiz Aslanlar bu sezon ait olduğu yerde mücadele edebilecek. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Kupaları'na katılamayacağına ilişkin haberler yapılan Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, başantrenör Sedat İncesu'nun ve başkan Mustafa Cengiz'in büyük uğraşları neticesinde bu sezon da Avrupa Kupaları'nda mücadele edebilecek. Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'na katılabileceğine ilişkin yazının birkaç gün içerisinde kulübe resmi olarak bildirilmesi bekleniyor.

Üst üste 2 yıl Eurocup şampiyonu olan Galatasaray, bu sezon Eurocup'ta A grubunda yer alacak. Engelsiz Aslanlar'ın gruptaki rakipleri Cantu, Hamburg, Bilbao, Nevskiy Alyans olacak. 

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0