Sarayın Sultanları sezon öncesi turnuvaya katılıyor!

Geçen sezonun Eurocup şampiyonu Galatasaray kadın basketbol takımı yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği gençleşme hamlelerinin ardından baş antrenör Efe Güven yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarının ilk etabını Ankara'da sürdüren ve üç tane hazırlık maçı oynayan takımımız 4-6 Ekim 2018 tarihleri arasında Kayseri'de özel bir turnuvaya katılacak.

Sezon öncesi kamp çalışmalarını Bolu'da gerçekleştiren ve ardından da Ankara'ya hareket ederek burada Çankaya Üniversitesi, Botaş ve Ormanspor ile hazırlık maçında karşılaşan Galatasaray kadın basketbol takımı yeni sezon öncesinde Kayseri Basketbol'un ev sahipliğinde düzenlenen Erciyes Cup'ta boy gösterecek. Bu sezon 12.kez düzenlenen Erciyes Cup'ta toplamda 6 takım mücadele ederken, turnuvaya  Kadir Has Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Galatasaray kadın basketbol takımının yanı sıra turnuvaya ev sahibi Kayseri Basketbol, Beşiktaş, Canik Belediye, İstanbul Üniversitesi ve İzmit Belediyespor katılırken, takımımızın turnuvada oynayacağı maç programı şu şekilde;

4 Ekim 2018 Perşembe
Galatasaray - Canik Belediyespor

5 Ekim 2018 Cuma
İzmit Belediyespor - Galatasaray

6 Ekim 2018 Cumartesi
Galatasaray - Kayseri Basketbol

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0