SuperCupWomen | Ekaterinburg'a direnemedik.

Geçtiğimiz sezonun  EuroLeague Women ve EuroCup Women şampiyonlarını karşı karşıya getiren SuperCup Women 2018 Finali’nde Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Rusya’da UMMC Ekaterinburg’a konuk oldu. Rakibiyle arasında büyük bir kalite farkı bulunan takımımız, Rus ekibine direnemedi ve sahadan 79-40 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla SuperCup Women'ı UMMC Ekaterinburg müzesine götürdü.

Sarayın Sultanları karşılaşmaya  Moriah Jefferson – Işıl Alben – Farhiya Abdi – Victoria Macaulay – İnci Güçlü ilk beşiyle başladı. İlk sayılarını Victoria Macaulay'dan bulan Galatasaray, rakibinin üstün oyununa direnç gösteremedi ve ilk çeyreği 22-8 geride kapattı. İkinci çeyreğin ilk beş dakikasını 38-21 geride kapatan Cimbom, çeyreğin sonunda müthiş bir seri yakalayarak soyunma odasına 38-30 geride girdi. Üçüncü çeyrekte evsahibi ekibinin fırtınası esti. Tüm çeyreği domine eden Rus ekibi, takımımızın geri dönmesine hiç izin vermedi ve çeyreği 60-36 gibi farklı bir skorla önde kapattı. Son çeyrekte de üstün oyununa devam eden Ekaterinburg, sahadan 79-40 galip ayrıldı. 

Sarayın Sultanları'nda Victoria Macaulay 13 sayıyla, Moriah Jefferson ise 10 sayıyla çift haneli sayılarda skor üreten isimlerdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0