TSBSL | Engelsiz Aslanlar'dan farklı galibiyet!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i ikinci haftasında sahasında Gazişehir Gaziantep'i konuk etti. Engelsiz Aslanlar, mücadeleye kötü başlasa da ikinci yarıda ki oyunuyla karşılaşmadan 65-45 galip ayrıldı. Bu sonuçla takımımız sezona ikide iki yaparak başladı. 

Galatasaray karşılaşmaya Özgür Gürbulak, İsmail Ar, Maşide Cesur, Mehmet Türk ve Mehdi Ghorbani ilk beşiyle başladı. Maça istediği gibi başlayamayan Engelsiz Aslanlar, ilk çeyreği 8-17 geride tamamladı. Takımımız ikinci çeyrekte daha iyi bir oyun ortaya koyarak, aradaki farkı indirse de devreye 25-29 geride girdi. İkinci yarıya fırtına gibi bir giriş yapan Cimbom, Özgür Gürbulak ve Mehmet Türk'ün etkili oyunuyla 14-0’lık seri yakaladı ve skoru 39-29'a getirdi. Çeyreği son bölümünde de iyi oyununa devam eden Galatasaray, son çeyreğe 49-35 önde girmeyi başardı. Son çeyrekte aradaki farkı iyice açan Cimbom, rakibi karşısında çok üstün bir oyun ortaya koydu ve sahadan 65-45'lik skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Engelsiz Aslanlar, sezona ikide iki ile başladı. 

Takımımızda Mehmet 32 sayıyla en skorer isim olurken, Özgür 19, Mehdi 10, İsmail ve Gökhan da 2 sayılık katkı verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0